Компатибилен Црното копирни тонер NPG51 за Канон копирни IR2520 / IR2520I / IR2525 / IR2525I / IR2530 / IR2530I

Компатибилен Црното копирни тонер NPG51 за Канон копирни IR2520 / IR2520I / IR2525 / IR2525I / IR2530 / IR2530I
  • Модел TS-NPG51

КАРАКТЕРИСТИКИ:

1. компатибилни печатари: CANON IR2520 / IR2520I / IR2525 / IR2525I / IR2530 / IR2530I;
2. Печатењето добра како оригиналот OEM касети, но цената помалку;
3. Висок принос страница, може да печати околу 14600 страни;

Опис на производот

спецификација

OEM законик Canon NPG51
боја црна
Страници за печатење 14600
Модели на кои се  CANON IR2520 / IR2520I / IR2525 / IR2525I / IR2530 / IR2530I
  • Компатибилни печатари: CANON IR2520 / IR2520I / IR2525 / IR2525I / IR2530 / IR2530I;
  • Печатењето добра како оригиналот OEM касети, но цената помалку;
  • Висок принос страница, може да печати околу 14600 страни;
  • Сигурен перформанси за производство на врвни резултати на брилијантна боја и читливи печатење;
  • Безгрижно гаранција и 24 * 7 професионална поддршка на корисниците на обезбедување techinical решенија.

  • Претходно:
  • Следно: