Компатибилен Black тонер кертриџ CRG046 за Канон принтер слика КЛАСА / MF735Cdw / MF733Cdw / MF731Cdw / MF732Cdw / MF734Cdw

Компатибилен Black тонер кертриџ CRG046 за Канон принтер слика КЛАСА / MF735Cdw / MF733Cdw / MF731Cdw / MF732Cdw / MF734Cdw
  • Модел TS-CRG046

КАРАКТЕРИСТИКИ:

1. компатибилни печатари: Canon CRG046 Канон imageCLASS / MF735Cdw / MF733Cdw / MF731Cdw / MF732Cdw / MF734Cdw / MF735Cx / LBP654Cdw / LBP654Cx / LBP653Cdw / IC / MF735Cx / IC / MF732Cdw / LBP654Cx / LBP653Cdw;
2. Печатењето добра како оригиналот OEM касети, но цената помалку;
3. Висок принос страница, може да печати околу 2300 страници;

Опис на производот

спецификација

OEM законик Canon CRG046
Страници за печатење 2300
Модели на кои се  Канон imageCLASS / MF735Cdw / MF733Cdw / MF731Cdw / MF732Cdw / MF734Cdw / MF735Cx / LBP654Cdw / LBP654Cx / LBP653Cdw / IC / MF735Cx / IC / MF732Cdw / LBP654Cx / LBP653Cdw
  • Компатибилни печатари: Canon CRG046 Канон imageCLASS / MF735Cdw / MF733Cdw / MF731Cdw / MF732Cdw / MF734Cdw / MF735Cx / LBP654Cdw / LBP654Cx / LBP653Cdw / IC / MF735Cx / IC / MF732Cdw / LBP654Cx / LBP653Cdw;
  • Печатењето добра како оригиналот OEM касети, но цената помалку;
  • Висок принос страница, може да печати околу 2300 страници;
  • Сигурен перформанси за производство на врвни резултати на брилијантна боја и читливи печатење;
  • Безгрижно гаранција и 24 * 7 професионална поддршка на корисниците на обезбедување techinical решенија.

   • Претходно:
  • Следно: