Компатибилен Црното копирни тонер за Брат TN3435 копирни HL5880D / 5585D / 5590DN / 5595DN / FC8530DN / 8535DN / 8540DN

Компатибилен Црното копирни тонер за Брат TN3435 копирни HL5880D / 5585D / 5590DN / 5595DN / FC8530DN / 8535DN / 8540DN
  • Модел TS-TN3435

КАРАКТЕРИСТИКИ:

1. компатибилни печатари: БРАТ HL5880D / 5585D / 5590DN / 5595DN / FC8530DN / 8535DN / 8540DN;
2. Печатењето добра како оригиналот OEM касети, но цената помалку;
3. Висок принос страница, може да печати околу 3500 страници;

Опис на производот

спецификација

OEM законик брат TN3435
боја црна
Страници за печатење 3500
Модели на кои се  БРАТ HL5880D / 5585D / 5590DN / 5595DN / FC8530DN / 8535DN / 8540DN
  • Компатибилни печатари: БРАТ HL5880D / 5585D / 5590DN / 5595DN / FC8530DN / 8535DN / 8540DN;
  • Печатењето добра како оригиналот OEM касети, но цената помалку;
  • Висок принос страница, може да печати околу 3500 страници;
  • Сигурен перформанси за производство на врвни резултати на брилијантна боја и читливи печатење;
  • Безгрижно гаранција и 24 * 7 професионална поддршка на корисниците на обезбедување techinical решенија.

  • Претходно:
  • Следно: