Компатибилен Црното копирни тонер за Брат TN2425 копирни MFC7895DW / DCP7195SW / HL2595DW

Компатибилен Црното копирни тонер за Брат TN2425 копирни MFC7895DW / DCP7195SW / HL2595DW
  • Модел TS-TN2425

КАРАКТЕРИСТИКИ:

1. компатибилни печатари: БРАТ MFC7895DW / DCP7195SW / HL2595DW;
2. Печатењето добра како оригиналот OEM касети, но цената помалку;
3. Висок принос страница, може да печати околу 3000 страници;

Опис на производот

спецификација

OEM законик брат TN2425
боја црна
Страници за печатење 3000
Модели на кои се  БРАТ MFC7895DW / DCP7195SW / HL2595DW
  • Компатибилни печатари: БРАТ MFC7895DW / DCP7195SW / HL2595DW;
  • Печатењето добра како оригиналот OEM касети, но цената помалку;
  • Висок принос страница, може да печати околу 3000 страници;
  • Сигурен перформанси за производство на врвни резултати на брилијантна боја и читливи печатење;
  • Безгрижно гаранција и 24 * 7 професионална поддршка на корисниците на обезбедување techinical решенија.
  • Претходно:
  • Следно: