Компатибилен BK / C / Y / M копирни тонер CLTK404S за Samsung копирни CLPC430 / C430W / C480 / C480W / C480FW / C480FN

Компатибилен BK / C / Y / M копирни тонер CLTK404S за Samsung копирни CLPC430 / C430W / C480 / C480W / C480FW / C480FN
  • Модел TS-K404S

КАРАКТЕРИСТИКИ:

1. компатибилни печатари: SAMSUNG CLPC430 / C430W / C480 / C480W / C480FW / C480FN;
2. Печатењето добра како оригиналот OEM касети, но цената помалку;
3. Висок принос страница, може да печати околу БК 1500; CYM 1000 страници;

Опис на производот

спецификација

OEM законик Samsung CLTK404S
боја BK / C / Y / M
Страници за печатење BK 1500; CYM 1000
Модели на кои се  SAMSUNG CLPC430 / C430W / C480 / C480W / C480FW / C480FN
  • Компатибилни печатари: SAMSUNG CLPC430 / C430W / C480 / C480W / C480FW / C480FN;
  • Печатењето добра како оригиналот OEM касети, но цената помалку;
  • Висок принос страница, може да печати околу БК 1500; CYM 1000 страници;
  • Сигурен перформанси за производство на врвни резултати на брилијантна боја и читливи печатење;
  • Безгрижно гаранција и 24 * 7 професионална поддршка на корисниците на обезбедување techinical решенија.
  • Претходно:
  • Следно: