Компатибилен BK / C / Y / M копирни тонер TN213 за Konica Minolta копирни bizhub C200 / C203 / C253 / C353

Компатибилен BK / C / Y / M копирни тонер TN213 за Konica Minolta копирни bizhub C200 / C203 / C253 / C353
  • Модел TS-TN213

КАРАКТЕРИСТИКИ:

1. компатибилни печатари: Minolta bizhub C200 / C203 / C253 / C353;
2. Печатењето добра како оригиналот OEM касети, но цената помалку;
3. Висок принос страница, може да печати околу БК 25000; CYM 23000 страници;

Опис на производот

спецификација

OEM законик Konica Minolta TN213
боја BK / C / Y / M
Страници за печатење BK 25000; CYM 23000
Модели на кои се  Minolta bizhub C200 / C203 / C253 / C353
  • Компатибилни печатари: Minolta bizhub C200 / C203 / C253 / C353;
  • Печатењето добра како оригиналот OEM касети, но цената помалку;
  • Висок принос страница, може да печати околу БК 25000; CYM 23000 страници;
  • Сигурен перформанси за производство на врвни резултати на брилијантна боја и читливи печатење;
  • Безгрижно гаранција и 24 * 13 професионална поддршка на корисниците на обезбедување techinical решенија.  • Претходно:
  • Следно: