Ngadu TS-210 Bisnis

Ngadu TS-210 Bisnis
  • Modelo: TS-210
  • Warna: Ireng / Dark Blue

fitur:

1.Lightweight lan awet, nyaman aran lan trep kanggo nindakake;
Panyimpenan 2.Easy saka macem-macem dokumen, majalah lan item liyane;
Kain 3.Oxford + ngisor PU pamotongan, kuat lan nyandhang-tahan, anti banyu, Kelembapan tahan lan gampang kanggo ngresiki;
Kapasitas 4.Large karo rong kanthong nang kanggo klasifikasi luwih.

Description Product

Keterangan

model TS-210
ද්රව්ය Oxford Kain + PU
warna Black / Dark Blue
Size 38.5 32 * 1.5 cm (15.1 * 12.6 * 0.6 inch)
  • Entheng lan awet, nyaman aran lan trep kanggo nindakake;
  • panyimpenan gampang saka macem-macem dokumen, majalah lan item liyane;
  • Oxford kain + ngisor PU pamotongan, kuat lan nyandhang-tahan, anti banyu, Kelembapan tahan lan gampang kanggo ngresiki;
  • kapasitas gedhe karo rong kanthong nang kanggo klasifikasi luwih;
  • kapasitas kuwat prewangan, jahitan kuat, ora gampang kanggo thread ngeculke.







  • Previous:
  • Next: