TS-209 14 inch Bag Laptop Bisnis

TS-209 14 inch Bag Laptop Bisnis
  • Modelo: TS-209
  • Warna: Ireng

fitur:

1.Lightweight lan awet, nyaman aran lan trep kanggo nindakake;
Panyimpenan 2.Easy saka laptop lan macem-macem dokumen;
3.Waterproof, Kelembapan tahan lan gampang kanggo ngresiki;
Desain panyimpenan 4.Double-dilapisi karo rong kanthong nang, kapasitas gedhe;

Description Product

Keterangan

model TS-209
ද්රව්ය Oxford Kain
warna Ireng
spec 14 inch
Size paket 37 * 29 * 5.5 cm (14,5 * 11. * 2.1 inch)
  • Entheng lan awet, nyaman aran lan trep kanggo nindakake;
  • panyimpenan gampang saka laptop lan macem-macem dokumen;
  • Waterproof, Kelembapan tahan lan gampang kanggo ngresiki;
  • desain panyimpenan pindho dilapisi karo rong kanthong nang, kapasitas gedhe;
  • -Quality sirah logam zipper, opening Gamelan lan nutup, ora gampang teyeng;
  • kapasitas kuwat prewangan, jahitan kuat, ora gampang kanggo thread ngeculke.







  • Previous:
  • Next: