Ngadu TS-203 Bisnis

Ngadu TS-203 Bisnis
  • Modelo: TS-203
  • Warna: Ireng / Blue

fitur:

1.Lightweight lan awet, nyaman aran lan trep kanggo nindakake;
Panyimpenan 2.Easy saka macem-macem dokumen, majalah lan item liyane;
3.High-Kapadhetan Oxford kain, kuat lan nyandhang-tahan, gampang kanggo ngresiki, tahan Kelembapan;
Kapasitas 4.Large, pindho dilapisi desain panyimpenan;

Description Product

Keterangan

model TS-203
ද්රව්ය Oxford Kain
warna Black / Blue
Size 38.5 * 31 * 5.5 cm (15.1 * 12,2 * 2.1 inch)
  • Entheng lan awet, nyaman aran lan trep kanggo nindakake;
  • panyimpenan gampang saka macem-macem dokumen, majalah lan item liyane;
  • -Dhuwur Kapadhetan Oxford kain, kuat lan nyandhang-tahan, gampang kanggo ngresiki, tahan Kelembapan;
  • kapasitas gedhe, desain panyimpenan pindho dilapisi;
  • kapasitas kuwat prewangan, jahitan kuat, ora gampang kanggo thread ngeculke.









  • Previous:
  • Next: