TPU 3D Printing Filamen (Black)

TPU 3D Printing Filamen (Black)
  • Modelo: TS-TPU-Black

fitur:

Material: TPU.
Item Weight: 1KG/2.20 pounds
Item Diameter: 1.75 Millimeters
Recommended Extrusion/Nozzle Temperature​: 190°C - 220°C
Recommended Base Plate/Print Bed Temperature: No heated/(20 - 70)°C
Low shrinkage rate and it performs pretty well even when printing larger models.

Description Product

Amazon Global Purchase

The following is the sales situation of our products on Amazon. If you have a few needs, you can choose the corresponding site for shopping. If you have high-volume requirements, please contact us, we will provide you with more favourable prices.

(All products on the website are sold globally)

Keterangan

ද්රව්ය TPU (kekuatan High nanging fleksibel.)
warna Ireng
bobot 1kg (kira-kira 2.2 lbs)
diameter 1.75mm (Akurasi dimensi +/- 0.03mm)
suhu print 190°C - 220°C (356°F - 410°F )
suhu platform 20°C -70°C
gelembung 100% ora-gelembung
  • TPU iku fleksibel, wangun bisa diganti dening pasukan njaba lan seger maneh nalika pasukan katon.
  • Kapadhetan cilik lan iku luwih entheng lan luwih ekonomi nalika Printing luwih gedhe model.
  • Diprodhuksi kanggo Pn banget nyenyet lan sawetara suhu extruder sudhut, nggawe kothak 3D permukaané, lan masalah extruder nozzle kurang.
  • Eco-loropaken, shrinkage kurang, kekuatan dhuwur lan kateguhan apik.
  • Kanggo Applied kanggo macem-macem printer FDM 3D, Makerbot, UP plus, Mendel, Prusa, seri, etc.








  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !