PLA PRO 3D Printing Filamen (Black)

PLA PRO 3D Printing Filamen (Black)
  • Modelo: TS-PLA + BK

fitur:

1.PLA + luwih awet lan anteng saka PLA normal.
2.Last maneh sawise mbukak pacakge vakum nutup lan kurang clogging
1kg 3.Filament bobot (2,20 lbs), diameteripun 1.75Mm (akurasi dimensi +/- 0.03Mm)
suhu 4.Recommended nozzle 180 ° c - 210 ° c (356 ° f - 415 ° f)

Description Product

Keterangan

TIANSE PLA + dibangun kanggo ngatasi masalah wong kerep ketemu sak Printing. PLA + bisa tahan luwih suwé (luwih saka 3 months) sawise mbukak paket vakum nutup. kontrol suhu PLA + luwih anteng nalika suhu printing saka PLA asring beda-beda gumantung ing perangan. Non clogging amarga saka suhu printing anteng sawijining. Clogging arang mengkono.

ද්රව්ය PLA PRE
warna Ireng
bobot 1kg (2,20 lbs)
diameter 1.75mm (Akurasi dimensi +/- 0.03mm)
Dianjurake Extrusion / Nozzle suhu 180 ° c - 210 ° c (356 ° F - 415 ° f)
  • PLA + luwih awet lan anteng saka PLA normal.
  • Punika maneh sawise mbukak vakum nutup pacakge lan kurang clogging
  • 1kg filament bobot (2,20 lbs), diameteripun 1.75Mm (akurasi dimensi +/- 0.03Mm)
  • Dianjurake suhu nozzle 180 ° c - 210 ° c (356 ° F - 415 ° f)
  • diameteripun spool: 7,72 "/ spool jembaré: 2,88" / spool diameteripun hub bolongan: 2.7 "









  • Previous:
  • Next: