PLA 3D Printing Filamen (Skin Color)

PLA 3D Printing Filamen (Skin Color)
  • Modelo: TS-PLA-Kulit Warna-1

fitur:

1. Recommended Extrusion / Nozzle suhu: 190 ° C - 210 ° C
2. Recommended Base Plate / Print Bed suhu: Ora digawe panas / (50 - 80) ° C
3. tingkat shrinkage Low lan performs cantik uga malah nalika Printing luwih gedhe model.

Description Product

Keterangan

ද්රව්ය PLA (Polylactic asam)
warna Warna kulit
bobot 1kg (kira-kira 2.2 lbs)
diameter 1.75mm (Akurasi dimensi +/- 0.03mm)
Dianjurake Extrusion / Nozzle suhu 190 ° C - 220 ° C (374 ° F - 428 ° F)
Dianjurake Base Plate / Print Bed suhu Ora digawe panas / (50 - 80) ° C

 

  • Recommended Extrusion / Nozzle suhu: 190 ° C - 210 ° C
  • Dianjurake Base Plate / Print Bed suhu: Ora digawe panas / (50 - 80) ° C
  • rate shrinkage Low lan performs cantik uga malah nalika Printing luwih gedhe model.
  • High kompatibel karo macem-macem FDM12D printerMakerbot, UP plus, Mendel, Prusa, seri, etc.
  • Non Toxic: Kabeh produk wis liwati RoHS Directive, digawe dening 100% asam polylactic.
  • Kapadhetan cilik lan iku luwih entheng lan luwih ekonomi nalika Printing luwih gedhe model.
  • materi mentahan saka Amerika Serikat. karo kinerja apik-loropaken lingkungan.
  • Filament punika tertib kebungkus lan Nyawiji uga.
  • printing Gamelan lan dadi tanpa clogging utawa gelembung Jeksa Agung bisa ngetokake
  • 24 x 7 Pro Customer Support nyediakake solusi technical.

 









  • Previous:
  • Next: