PLA 3D Printing Filamen 6 werna Suit

PLA 3D Printing Filamen 6 werna Suit
  • Modelo: TS-PLA-6 Colors-1

fitur:

1. MULTI-WARNA werno-werno PACK: 6 werna utama: Black, Putih, Merah, Biru, Silver lan Green
2. Non Toxic: Kabeh produk wis liwati RoHS Directive, digawe dening 100% asam polylactic
3. printing Gamelan lan dadi tanpa clogging utawa gelembung Jeksa Agung bisa ngetokake

Description Product

Keterangan

ද්රව්ය PLA (Polylactic asam)
warna 6 werna Suit (Black + Putih + Red + Biru + Silver + Green)
diameter 1.75mm (Akurasi dimensi +/- 0.03mm)
Dianjurake Extrusion / Nozzle suhu 190 ° C - 220 ° C (374 ° F - 428 ° F)
Dianjurake Base Plate / Print Bed suhu Ora digawe panas / (50 - 80) ° C
  • Multi-WARNA werno-werno PACK: 6 werna utama: Black, Putih, Merah, Biru, Silver lan Green
  • Non Toxic: Kabeh produk wis liwati RoHS Directive, digawe dening 100% asam polylactic
  • printing Gamelan lan dadi tanpa clogging utawa gelembung Jeksa Agung bisa ngetokake
  • rate shrinkage Low lan performs cantik uga malah nalika Printing luwih gedhe model
  • Recommended Extrusion / Nozzle suhu: 190 ° C - 210 ° C
  • Dianjurake Base Plate / Print Bed suhu: Ora digawe panas / (50 - 80) ° C
  • High kompatibel karo macem-macem printer FDM 3D, Makerbot, UP plus, Mendel, Prusa, seri, etc.









  • Previous:
  • Next: