PETG 3D Printing Filamen (Black)

PETG 3D Printing Filamen (Black)
  • Modelo: TS-3D-PETG-1

fitur:

1.dhuwur Purity: PETG wis tingkat shrinkage kurang, transmittance dhuwur, malah print luwih gedhe model nindakake uga.
2.Strong kateguhan: Diprodhuksi kanggo Pn banget nyenyet lan sawetara suhu extruder sudhut, atose dhuwur, kanggo nggawe printing 3D permukaané, lan masalah extruder nozzle kurang.
3.High Compatibility: Kanggo Applied kanggo macem-macem printer FDM 3D, Makerbot, UP plus, Mendel, Prusa, seri, etc.

Description Product

Keterangan

ද්රව්ය PETG
warna Ireng
bobot 1kg (kira-kira 2.2 lbs)
diameter 1.75mm (Akurasi dimensi +/- 0.03mm)
Dianjurake Extrusion / Nozzle suhu 220 ° C - 260 ° C
gelembung Ora gelembung
  • High Purity: PETG wis tingkat shrinkage kurang, transmittance dhuwur, malah print luwih gedhe model nindakake uga.
  • Kateguhan kuwat: Diprodhuksi kanggo Pn banget nyenyet lan sawetara suhu extruder sudhut, atose dhuwur, kanggo nggawe printing 3D permukaané, lan masalah extruder nozzle kurang.
  • Compatibility dhuwur: Kanggo Applied kanggo macem-macem printer FDM 3D, Makerbot, UP plus, Mendel, Prusa, seri, etc.
  • Sehat: Kabeh produk wis liwati RoHS Directive, digawe dening 100% asam polylactic.
  • Kapadhetan cilik, nalika Printing model volume gedhe korek, ekonomi.







  • Previous:
  • Next: