Kompatibel K / C / M / Y Ink Cartridge T1191 kanggo Epson Printer 70 / 80W / 650FN / 1100 EPSON 700FW

Kompatibel K / C / M / Y Ink Cartridge T1191 kanggo Epson Printer 70 / 80W / 650FN / 1100 EPSON 700FW
  • Modelo: TS-T1191

fitur:

1. printer kompatibel: EPSON 70 / 80W / 650FN / 1100
EPSON 700FW;
2. kualitas print High, cithakan apik minangka cartridges OEM asli, nanging biaya kurang;
3. ngasilaken kaca High, bisa print kira-kira 300 kaca (mangsi isi ireng) lan 300 kaca (werna mangsi isi);

Description Product

Keterangan

Kode OEM Epson T1191
Artikel-artikel wonten Cetak Black 300; Colorful 300;
warna K / C / M / Y
Model ditrapake  EPSON 70 / 80W / 650FN / 1100
EPSON 700FW
  • printer sing cocog: EPSON 70 / 80W / 650FN / 1100
  • EPSON 700FW;
  • Kualitas print, cithakan apik minangka cartridges OEM asli, nanging biaya kurang;
  • ngasilaken kaca dhuwur, bisa print kira-kira 300 kaca (mangsi isi ireng) lan 300 kaca (werna mangsi isi);
  • kinerja dipercaya kanggo ngasilaké asil paling apik saka werna sarwa printing kawaca;
  • Sumelang-free babar pisan lan 24 * 7 support customer profesional nyediakake solusi techinical.












  • Previous:
  • Next: