Kompatibel BK / C / Y / M Copier Toner CLTK407S Samsung Copier CLP320 / 325/326 / CLX3186 / 3185

Kompatibel BK / C / Y / M Copier Toner CLTK407S Samsung Copier CLP320 / 325/326 / CLX3186 / 3185
  • Modelo: TS-K407S

fitur:

1. printer kompatibel: SAMSUNG CLP320 / 325/326 / CLX3186 / 3185;
2. cithakan apik minangka cartridges OEM asli, nanging biaya kurang;
3. ngasilaken kaca High, bisa print kira-kira BK 1200; CYM 1000 pages;

Description Product

Keterangan

Kode OEM Samsung CLTK407S
warna BK / C / Y / M
Artikel-artikel wonten Cetak BK 1200; CYM 1000
Model ditrapake  SAMSUNG CLP320 / 325/326 / CLX3186 / 3185
  • printer sing cocog: SAMSUNG CLP320 / 325/326 / CLX3186 / 3185;
  • Cithakan apik minangka cartridges OEM asli, nanging biaya kurang;
  • ngasilaken kaca dhuwur, bisa print kira-kira BK 1200; CYM 1000 pages;
  • kinerja dipercaya kanggo ngasilaké asil paling apik saka werna sarwa printing kawaca;
  • Sumelang-free babar pisan lan 24 * 7 support customer profesional nyediakake solusi techinical.











  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !